KOCAELİ / KARTEPE - Suadiye Barbaros Ortaokulu

May

eTwinning kapsamında yürüttüğümüz “RECYCLE AND ZERO WASTE COMBINING WITH STEAM” projesinde hazırladığımız STEAM ürünlerini okulumuz bahçesinde sergiledik.

May

“RECYCLE AND ZERO WASTE COMBINING WITH STEAM” eTwinning projemiz kapsamında plastik, karton, kapak ve çeşitli atıkları kullanarak STEAM etkinlikleri tasarladık.

May

eTwinning kapsamında yürüttüğümüz “RECYCLE AND ZERO WASTE COMBINING WITH STEAM” projesine yönelik okulumuz bahçesine fidanlar diktik.

May

eTwinning kapsamında yürüttüğümüz “RECYCLE AND ZERO WASTE COMBINING WITH STEAM” projesinde öğrenciler tarafından belirlenen rozetleri çoğaltarak öğrencilerimize dağıttık.

May

eTwinning kapsamında yürüttüğümüz “RECYCLE AND ZERO WASTE COMBINING WITH STEAM” projesi kapsamında web 2.0 araçları kullanılarak hazırlanan rozetleri anket yoluyla öğrencilerimiz oylayarak okulumuzun rozeti belirlendi.

May

eTwinning projemiz “RECYCLE AND ZERO WASTE COMBINING WITH STEAM” kapsamında öğrencilerimizle dikilecek fidanlar için kompost hazırladık.

May

eTwinning projemiz kapsamında geri dönüşüm ve sıfır atık konularının önemini vurgulamak için sınıflarımızda videolar izletildi.