KOCAELİ / KARTEPE - Suadiye Barbaros Ortaokulu

2024 YILI BURSLULUK SINAVI KILAVUZU YAYIMLANDI

May

Yeni logomuzu öğrencilerimizin katıldığı bir yarışma ile belirledik. Öğrencilerimizin sunduğu tasarımları değerlendirdik. Jüriden en çok beğeniyi alan tasarım, 5/A sınıfından Hüseyin KARATAŞ adlı öğrencimize ait! Müdür yardımcımız Burcu ŞAHİN BİNGÖL, logonun bilgisayar ortamına aktarımını sağlayıp öğrencimizin tasarımına son halini verdi. Tasarımları ile yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve Barbaros Hayrettin Paşa'dan ilham alarak hazırladığı tasarımıyla yeni logomuzu belirleyen Hüseyin KARATAŞ'ı tebrik ediyoruz. Yeni logomuz okulumuza hayırlı olsun...

May

Her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü", takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak kutlanmaktadır. İçinde bulunduğumuz haftanın önemini anlatan afişler okul sitemizde yayınlanmış ve panolarımızda sergilenmiş olup öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak, farkındalık oluşturmak için gerekli eğitimler verilmiştir.

Mrt

OKULUMUZ ANASINIFLARINDA 06 ŞUBAT 2023 İTİBARİYLE ÜCRETSİZ BESLENME DAĞITIMINA BAŞLANMIŞTIR. BAKANLIĞIMIZCA YAYIMLANAN KILAVUZ DOĞRULTUSUNDA ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK BESLEYİCİ DOYURUCU VE SAĞLIKLI BESİNLER İÇEREN LİSTELERİMİZ OKUL WEB SİTEMİZDE YAYINLANMAKTADIR.